Black friday - shopping & dinner

Dark lips

 photo lipz_zps0ab7257a.jpgBuy the lipstick I’m wearing right HERE.

Hej lovies. Her for tiden er jeg begyndt at elske mørk læbestift, og derfor går jeg også med det en del for tiden. Jeg har fået købt mig nogle forskellige nye, og 1 af dem er blandt andet den jeg har på, på billedet ovenover. Jeg elsker den!! Mørke læber er flot her til efteråret og vinteren. Jeg har lige fundet en masse andre smukke læbestifter nedenunder til Jer – i de mørke toner <3

Hi lovies. I’m really loving dark lipstick lately, so I’m wearing that often these days. I bought some different new ones, and one of them is the one I’m wearing in the picture above. I love it!! Dark lips are gorgeous for fall and winter. I just found a lot of other dark lipsticks for you all <3 photo Desktop_zps4508c259.jpg

Buy them here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8. Use the code – CYBERWKND20 for 20% off on everything at Asos. Valid until tuesday morning.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black friday - shopping & dinner