Asos wants + 20% discount

Black friday – shopping & dinner

 photo DSC08517-001_zpsfcdfa665.jpgBuy my outfit here: BOOTS // TIGHTS // SKIRT // JACKET (sold out, similar) // NECKLACE // BRACELET // EARRINGS // TOP. Use the code – CYBERWKND20 to get 20% off my boots, tights, skirt top, and jacket. It’s valid until tuesday morning.
 photo DSC08626-001_zps04cb2911.jpg photo blog-001_zpsf1934342.jpg photo DSC08628-001_zpsd9e6fdd7.jpg photo DSC08631-001_zps619afee1.jpgGodaften honeys. Så er det endelig weekend!! Yayyy!! Det er noget som jeg har ventet på – ikke fordi at jeg skal noget specielt, men bare fordi at jeg har brug for total afslapning, og det er lige hvad min weekend skal bruges på. Jeg fik tidligt fri fra skole idag, så jeg hentede Emilie og vi tog en tur ind i byen hvor vi fik shoppet lidt, og derefter tog vi så på Jensens Bøfhus. De har sådan en konkurrence kørende derinde hvor man kan sende en sms, og så kan man være heldig at vinde en gratis dessert – og gæt lige hvem vinderen var idag? Migggg haha!! Så fik lige spist lidt mere end hvad der var meningen. Havde kun planlagt kylling, sauce og kartofler – men en dessert skader vel aldrig? Eller noget haha. Har ikke rigtig fået taget nogen outfit billeder idag, men udfra de billeder jeg har lagt ind så kan I vel forhåbentlig også se what I was wearing today. Jeg linker lige til en masse lignende items herunder. I kan få 20% rabat på alt hvis I bruger koden CYBERWKND20 inden tirsdag morgen. Happy shopping <3

English / Goodevening honeys. It’s finally weekend!! Yayyy!! It’s something I’ve been looking forward to – not because I’m doing anything special, but because I really need to relax lol. School was over really early today, so I picked up Emilie and we went shopping. We also went to Jensens Bøfhus and had dinner. They have this contest where you can win a free dessert – and guess who won one? Meeee haha!! So delicious. I didn’t plan on eating a dessert today, but heyyy one dessert can’t hurt right? Lol. Anyway, I didn’t really take any outfit pictures today, but I guess you can see my outfit in the pictures above. I will link to a lot of similar items below as I always do. You can get 20% off on everything if you use the code CYBERWKND20 before tuesday morning. Happy shopping <3 photo Desktop2_zps7d8f4096.jpgBuy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12.

Have a good weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wants + 20% discount