Wearing my pajamas

Weekend

Hej honeys. Så er det endelig weekend! Jeg fik fri fra skole klokken 10.40, og så kørte jeg direkte hen på banegården for at hente Hamsa, som skal være her i weekenden. Vi har været inde i byen og kigge, været ude og tage lidt billeder, og så har vi spist frokost på Aunt Betty. Her er lige lidt billeder fra vores dag indtil videre:

English / Hi honeys. It’s finally weekend now! School was over at 10.40 and I went straight to the train station to pick up Hamsa. He is gonna spend the weekend here in Esbjerg. We went shopping, then we’ve been taking some pictures, and we also ate lunch at Aunt Betty. Here’s some pictures from our day so far:  photo DSC07570-001_zps6c37789e.jpgGrineflip hahahaha // Laugh attack hahahaha. photo DSC07502-001_zpsaf05a208.jpg photo DSC07505-001_zps4dd0120c.jpgNu vil vi slappe af lidt. Tjek Hamsa’s blog ud HER <3

English / It’s time to relax now. Check out Hamsa’s blog HERE <3

2 kommentarer

  • Anne

    Det er utroligt, du bliver kønnere for hver gang man ser dine billeder! Og du har utrolig god stil, alle outfits spiller jo 100 % <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing my pajamas