Weekend

Twerk or treat

Godaften sweethearts. Hamsa og jeg har lige været nede og købe en masse slik og sodavand, og nu er vi så herhjemme hvor vi bare skal spise det hele og have en hyggelig aften. Vi har forresten også lige været henne og hente min søster og hendes veninde som skal til en eller anden halloween-fest, og så ville jeg lige vise Jer deres makeup haha. Se dem lige!! Lol. Udover billeder af dem, så er der selvfølgelig også lidt fra vores aften:

English / Good evening sweethearts. Hamsa and I went to the candy shop to buy a lot of candy and soda for tonight. We’re just gonna stay at home and relax all night long. We also went to my moms place to pick up my sister and her friend – they’re going to a halloween party. Look at them lol!!! Here’s some pics from the night so far: photo DSC07590-001_zpseeb6a039.jpg photo DSC07640-001_zps89329be1.jpg photo hamsa-001_zps3a5d8c8a.jpg photo DSC07603-001_zpsa5439e1a.jpgNu vil vi slappe af. Hav en god aften <3

English / Time to relax now. Have a good night <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend