50 shades of grey

Beautiful morning

 photo DSC07283-001_zpsf117255c.jpgHej honeys. Tjek lige min smukke udsigt fra mit soveværelse imorges! Solopgangen var virkelig smuk – og hvis der er noget jeg elsker, så er det jo solnedgange og solopgange (har jeg sagt et par gange efterhånden). Jeg elsker hvad de gør ved himlen, der bliver simpelthen så smukt – og de farver der kommer frem er så flotte. De får mig til at tænke over en masse ting, og sådan har det altid været. Her for tiden har jeg kun en masse virkelig gode tanker i mit hoved, og jeg er så glad for mange af de ting der sker for tiden. Det eneste negative jeg kan komme i tanke om ligenu er at jeg har en total hovedpine idag, og derfor ikke har været i skole. Jeg har bare lagt og sovet indtil nu, men heldigvis så jeg denne smukke solopgang imorges da mit vækkeur ringede. Jeg glæder mig til at jeg kan dele mange af de gode ting med Jer – men indtil videre holder jeg det lige lidt for mig selv <3

English / Hi honeys. Look at the beautiful view from my bedroom this morning! The sunrise was so beautiful – and if there’s something I really love, then it’s sunsets and sunrises (like I’ve told you a few times before). I love what they do to the sky, it gets so beautiful – all of the gorgeous colors. It makes me think a lot about different things in life. I only have good thoughts these days actually, I’m really happy. The only bad thing right now is that I’m having a really bad headache, and it wont go away, so I spent my entire morning in bed, sleeping. Anyway, I can’t wait to share all of the good things with you – but I’m keeping it to myself a little while longer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 shades of grey