3 different outfits

50 shades of grey

 photo Outfit-001_zpsef6782fd.jpg photo DSC07161-001_zps4d37be98.jpg photo Outfit-002_zps4de7f3f0.jpgShoes HERE // Necklace – HERE // Skirt  – H&M, similar HERE // Shirt – old, similar HERE // Clutch & rings – H&M.

Hej honeys. Jeg er ligenu ude hos min mor hvor jeg skal til at hjælpe hende med nogle ting, og derefter skal i fitness. Jeg har lige været ude og tage disse outfit billeder med min søster – selvom jeg egentlig ikke havde det på idag. Det var dog mit outfit igår da jeg var ude og spise med Emilie – vi fik bare ikke taget billeder af det der, så jeg tog det lige på igen til nogle outfit billeder hehe. Jeg elsker en enkel nederdel med en enkel trøje – hvor man så kan pifte det op med fede smykker som her. Det er også perfekt her til efteråret – man kan jo bare tage et par strømpebukser på under hvis det bliver for koldt.. Det går jeg faktisk rigtig meget med for tiden!

English / Hi honeys. I’m at my moms place right now cause I need to help her with some things – and then I have to hit the gym afterwards. I went out and took these outfit pictures with my sister earlier – even though I didn’t wear it today. I wore it yesterday when I went out for dinner with Emilie, but we didn’t take any pics last night so I had my sister take some today. I love a simple skirt with a simple top – add some nice jewelries and it looks really stylish. It’s also perfect for fall, and if you get too cold you can just add some tights. I actually wear that a lot these days!

Shop my style: photo Desktop_zpsd1f8dce6.jpgBuy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16 // 17.

By the way, jeg er mega, overdrevet glad her idag! Jeg er så glad at jeg kunne skrige, og det gjorde jeg faktisk også før. Jeg fik en virkelig god nyhed at vide – og jeg er helt oppe i skyerne over det nu! Jeg skal nok fortælle mere herinde snarest. Nu vil jeg hjælpe min mor, så jeg kan komme afsted i fitness og ellers få slappet af resten af aftenen. Hav en dejlig aften <3

English / By the way, I’m extremely happy today! I’m so happy I could scream – I actually did that before! I got some really good news – so my head is in the skies right now cause I am so happy. I’ll tell you all more soon. I’m gonna help my mom now so I can hit the gym, and then relax for the rest of my night. Have a good evening <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 different outfits