Floral dress

It’s all in the details

Jeg kan godt lide enkle outfits, som så bliver piftet op med et par fede sko, en smart taske eller nogle smukke smykker – og derfor har jeg lige fundet lidt forskellige items til Jer herunder, som er perfekte til denne årstid.

English / I like to wear a simple outfit, and add a little something extra to it by wearing a pair of cool shoes, a nice bag or some gorgeous jewelries – so I just found some different items for you all. They’re perfekt for autumn! photo Desktop2_zpsea896ba0.jpgBuy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11.

<3

4 kommentarer

 • Taske nummer 6 kunne jeg vildt godt tænke mig!!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  hej Sandra
  Du laver nogle skønne mode tips outfit
  Om hvad man kan tage på til forskellige dage.
  Jeg har købt et par lange sorte støvler med en lille flad hæl og ville høre om du ville lave et indlæg om tøj til lange støvler. Så jeg evt kunne få lidt inspiration både almindelig hverdag og fest ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak <3

   Jeg ville sige et par stramme jeans og en strik til hverdag, og evt et par stramme jeans og en smart top til fest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Mange tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floral dress