It's all in the details

For sale

 photo idag-001_zps59774fac.jpg1.  Guld paillet top. Str. xs men kan også passes af s. Aldrig brugt. 2. Pink top med guld stropper. Str. 36. Brugt cirka 2 gange i Paradise Hotel. 3. Orange tubetop. Str. s. Aldrig brugt. SOLGT! 4. Multifarvet bluse. Str. s. Aldrig brugt. SOLGT! photo idag1-001_zpsa7f578d9.jpg5. Gul t-shirt. Str. s. Aldrig brugt. 6. Top fra Victoria’s Secret. Str. xs men kan også passes af en s. Brugt 1 gang. 7. Strik t-shirt. Str. s. Brugt et par gange i Paradise Hotel. 8. Turkisgrøn top. Str. 36. Brugt et par gange i Paradise Hotel. photo idag-002_zpse50215ea.jpg9. Blå nederdel. Str. s/m. Aldrig brugt. 10. Rød nederdel. Str. s/m. Aldrig brugt. 11. Lilla nederdel. Str. xs. Aldrig brugt. 12. Multifarvet nederdel fra Hot Miami Styles. Str. s. Brugt 2 gange.  photo idag-003_zps67f94ce2.jpg13.  Sort/hvid mønstrede bukser. Str. s. Brugt cirka 3 gange. 14. Lys rosa bukser. Str. 36. Aldrig brugt. 15Leopard bukser. Str. s. Brugt et par gange. 16. Beige højtaljede leggings bukser fra Hot Miami Styles. Str. s. Brugt 1 gang. 17.  Blå højtaljede leggings bukser fra Hot Miami Styles. Str. s. Brugt et par gange. SOLGT!

Så kom der lige en masse nyt herind som jeg sælger. Jeg har meget mere der skal sælges ud af så det kommer også op herinde i løbet af det næste stykke tid, men indtil videre er der lige det her. Send mig en besked på min Facebookside hvis I er interesseret i noget af det – så bare smid et bud der. I finder min side lige HER <3

1 kommentar

  • Ane

    Hvad koster bukserne med leopardprint og sort/hvid mønster? ☺️
    – kan ikke skrive en besked over facebook til dig? Men hvis du vil være virkelig sød at svare derover, vil jeg blive rigtig glad. Enten i kommentar til linket, eller over pb. Jeg hedder Ane Vinæs Gino Hamann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all in the details