Outfit inspiration

Floral dress

 photo DSC05256-001_zpseb5b873f.jpg photo DSC05258-001_zpse1057833.jpgUdover at få fri fra skole, hvad er det næst-bedste så? 😉 At finde ud af man har modtaget en pakke med tøj når man kommer hjem! Yayyy! Jeg modtog en pakke fra Utopia Clothing med denne smukke kjole og en blå skjorte som I nok også skal få at se. Jeg syntes dog at kjolen her var så utrolig smuk, så jeg kunne virkelig ikke vente med at vise den til Jer 🙂 Den sidder virkelig perfekt på kroppen, og jeg elsker halsen omme foran og hvordan den sidder på brystet! Derudover så elsker jeg også at det ligner et to-delt sæt bagfra. Så flot altså! Den er faktisk også lige blevet sat ned til kun 200 kr. I kan købe den lige HER <3

English / The best thing when you’re in school is when it’s done, but what’s the next best thing? 😉 Coming home to a package with new clothes of course! I just received at package from Utopia Clothing with this beautiful dress, and a blue shirt. I’m totally loving this dress 🙂 The print is gorgeous and it fits my body perfectly. I love how it is around the neck, and I also love it looks like a skirt and a top from behind. It’s on sale right now so it only costs 200 dkk. You can buy it right HERE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration