NLY TREND 25% rabat

Checked in

Hej honeys. Så har jeg været henne hos skønhedsklinikken Mathar og få sat eyelash extensions på, og nu er jeg lige tjekket ind på Crowne Plaza her i København. Jeg skal nok vise Jer billeder af øjenvipperne, men det bliver nok først imorgen da jeg er helt færdig for energi ligenu. Jeg vågnede klokken 06.00 imorges da jeg havde en million ting at se til inden jeg skulle herover, og nu er jeg så som sagt lige tjekket ind på hotellet, hvor jeg bare lige sidder og slapper af lidt. Jeg er virkelig træt, men jeg har en digtanalyse der skal laves færdig… Grrrg…. Her er der lige lidt billeder af mit hotelværelse:

English / Hi honeys. I just got done a the beautysalon Mathar where I got my eyelashes done. I’m at Crowne Plaza now, and I’m so happy to finally be sitting down. I’ll show you pictures of  the eyelashes tomorrow or the day after, I’m too tired now. I woke up at 06.00 cause I had to get a million things done before going to Copenhagen. I’m finally at the hotel now and I just need to relax. I’m so tired, and I still have to study. Ggrggg.. Here’s some pictures of my hotelroom: photo DSC05291-001_zps4acae7fc.jpg photo DSC05292-001_zpsace10861.jpg photo DSC05293-001_zps3274e16a.jpg photo DSC05294-001_zps72c1c3cc.jpg photo DSC05295-001_zpsf4523fac.jpgDet badekar der kalder på mig iaften! Jeg har brug for total afslapning! Mhhmmm <3 Nu vil jeg slappe lidt af, og måske smutte i Fields hurtigt 😀 Hav en god aften honeys.

English / The bathtub is screaming my name! I’m gonna take a long, relaxing bath tonight! Mhhhmmm <3 I’m gonna relax a bit now, and then I might go to Fields 😀 Have a good night honeys.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY TREND 25% rabat