Golden heart

Obsessed

DSC03552-001Køb mit outfit HER / Buy my outfit HERE.

Godmorgen Jeg er lige vågnet her for en times tid siden så derfor har jeg ikke nået så meget endnu, udover at se Alletiders Barnepige. Jeg er jo seriøst blevet besat af den serie. Endelig er jeg nået til sæson 5 hvor Maxwell endelig har friet til Fran! Det var os på tide. Jeg har ventet på det øjeblik i lang tid! Hahah hør mig lige.. Når jeg finder en serie, eller en sang jeg kan lide – så ser/hører jeg kun den, og intet andet. Lige siden jeg begyndte at se Alletiders Barnepige på Netflix så har jeg kun set den serie. Jeg har ikke haft mit tv tændt udover cirka 2 gange.. Haha.. Jeg har også en sang jeg hører nonstop her for tiden, så det vil altså sige at jeg hører den, og kun den – medmindre jeg kører bil hvor radioen er tændt. Sangen får I lige herunder 🙂 Ellers vil jeg bare ønske Jer alle en dejlig dag. Kys

English / Goodmorning  I just woke up an hour ago, and the only thing I’ve been doing is watch The Nanny. I’m obsessed with it! I’m finally in season 5 where Maxwell proposes to Fran! That was about time. I’ve been waiting for that to happen! Haha listen to me…. When I find a show or a song I like – I watch/listen to that all the time, and only that. It’s fine to watch a show again since it’s new episodes, but I’m just killing the songs I like. I listen to them nonstop. I don’t hear anything else besides when I’m in the car and the radio is playing. I have a new song I’m listening to all the time so I’ll share it with you 🙂 Have a nice day. Kiss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden heart