2-piece outfits

Sunset loving

 photo DSC01616-001_zps6fe053ec.jpg photo DSC01603-001_zps3b4ad604.jpg photo DSC01609-002_zps4aeec5bf.jpgGodaften <3 Jeg er lige kommet hjem efter endnu en sjov og hyggelig aften med Emilie. Vi tog på stranden, og så har vi også været en tur forbi Mc Donalds og få en sundae – faktisk er det 3 gang idag… Det er ret klamt… På stranden er der forresten nogen hængekøjer, og de var endelig fri. Jeg har faktisk aldrig været der hvor de var fri, men det var de her til aften. Yayyy!! Jer der har fulgt min blog i noget tid kender jo nok godt til hvor meget jeg elsker solnedgange, så I kan lige forestille Jer hvor dejligt det må være at kunne ligge i en hængekøje lige ved vandet og kigge ud på solen der går ned. Så smukt 🙂 Nu vil jeg lige tørre mit hår, jeg har nemlig lige været i bad. Orker det bare ikke haha… Hav en dejlig aften <3

English / Goodevening <3 I just got home after another fun and cozy evening with Emilie. We went to the beach, and then we also went to Mc Donalds for the third time today… I’ve had 3 sundaes today.. So gross actually but still delicious lol. Anyway, it was really nice at the beach as you can tell! I could seriously lay there and look at the sunset for a million years. I love sunsets 🙂 I’m gonna dry my hair now, I just took a shower. I’m just too lazy.. Haha.. Have a nice evening <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2-piece outfits