Too many of these lately

Lace shorts

 photo DSC01365-001_zps505053f3.jpg photo DSC01375-002_zpse3ecc9ff.jpgBuy my shorts HERE. Use the code – sandra10 – for 10% off <3

Jeg ville lige vise Jer mine nye shorts fra Utopia Clothing. De er så fede!! De er perfekte til hverdag, men de kan også sagtens bruges til fest med en smart top. De er dog neon i virkeligheden, lyset drillede virkelig bare idag og jeg kunne slet ikke få farven frem på noget af mit neon farvede tøj, men hvis jeg tog et billede af min søster i hendes tøj som ikke var neon farvet, så var farverne perfekte. Haha så irriterende!! Men derfor ville jeg stadig vise Jer billederne.

English / I just wanted to show you my new lace shorts from Utopia Clothing. They are so pretty! They are perfect for daytime, but they can also be worn during nighttime with a cool top. They are neon in real life, but I couldn’t get the color on camera! So irritating. The color turned out perfect if I took one of my sister in her none-neon clothes, but if I took one of me = not perfect color. So irritating haha!! But I still wanted to show you the pics.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too many of these lately