Pastels, flowers & feathers

Sarenza holiday inspiration

 photo xdghbvjmlk_zpsd6c5e7a5.jpg

Alt kan findes hos Sarenza.dk

Sommeren er jo for alvor igang, og flere og flere rejser afsted på ferie. Hvis der er noget som jeg altid syntes der er svært at få plads til i min kuffert – så er det tasker og sko. Jeg har jo ikke plads til 3 forskellige tasker, i 3 forskellige farver f.eks. – så derfor er det en smart ide at gå efter en taske i sort eller hvid, eftersom de 2 farver går til alt. Det samme gælder sko – selvom jeg vildt gerne vil have 7 par højhælede sko med, hvis jeg nu skal være afsted i en uge, så går det bare ikke. Let’s face it – hvor meget kommer jeg til at få brugt 7 par højhælede sko? Ikke særlig meget.. Jeg kommer måske til at få brugt 2-3 stykker – men de tager stadig en del plads i kufferten, så derfor kunne man evt. sørge for at få pakket et par med i sort – de passer nemlig til alt! Så er der også plads til meget mere shopping på ferien 😉 Og det er jo noget vi piger godt kan lide. Jeg kan godt lide storbyferier, men også afslapningsferier ved stranden. Ligemeget hvor jeg skal hen så er det en god ide at pakke i neutrale farver som jeg skrev ovenover – så må tøjet have alle farverne på sig hehe. Hvis jeg nu skulle til London (elsker den by!), så ville jeg pakke et par sorte heels, et par sneakers og et par flats (I ved jo hvor meget jeg er begyndt at elske dem) – for så er der til de forskellige ting man nu plejer at lave på en ferie. Et par sneakers til hvis jeg ville træne, eller tage på den helt store shoppingtur på Oxford Street (der er behagelige sko et must), et par high heels til hvis jeg skulle være lidt dressed up en aften og i byen f.eks. og et par flats til hvis jeg nu skulle ud og spise eller gerne ville være lidt smart, men stadig have behageligt fodtøj på. Det samme gælder tasker, der ville jeg medbringe en stor håndtaske til hvis jeg nu skulle ud og shoppe f.eks. og så ville jeg også medbringe en clutch til ferien hvis jeg nu skulle i byen, eller ud og spise f.eks. 🙂 Hvis man pakker på den måde så sparer man en masse plads, og det er jo godt eftersom kufferter ikke lige er på størrelse med et tøjskab hehe. Jeg har som I kan se ovenover lige været inde hos Sarenza.dk og finde en helt masse forskellige tasker og sko, som kunne være en ide til hvis man skulle på en ferie. Det hele har neutrale farver som går til alt! Så slipper man også for tøjkrisen – mit største mareridt! Happy shopping girls!

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastels, flowers & feathers