Lørdagshygge

My beautiful sister

 photo fine_zps74f1bafe.jpg photo fifi_zpsf4606320.jpgNår jeg er sammen med min søster så tager vi altid en masse billeder – enten af mig, eller af hende. Idag blev det til billeder af hende, eftersom jeg ligner noget der er løgn idag efter byturen i nat haha. Jeg syntes seriøst at hun er så smuk, og det er ikke bare fordi hun er min søster – men fordi hun virkelig bare har nogle smukke øjne, og det største og flotteste hår. Jeg syntes der er lidt Selena Gomez over hende, og det skriver folk os tit på Instagram når jeg ligger billeder ud af hende. Hun er min lille Selena Gomez 😀 Hehe

English / Me and my sister always take pictures when we’re together. I took some of her today, since I don’t really look good after my night out last night lol. I think she is so beautiful, and I’m not just saying that because she is my sister, but because she really is beautiful! I love her eyes, and her big hair!! I also think she looks a little bit like Selena Gomez – and people actually also say that on Instagram quite often. She is my little Selena Gomez 😀 Haha

10 kommentarer

 • Mie

  Hun ligner hende meget synes jeg med hendes hår du har ret i det kassandra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 123

  Det er virkelig en skam at billederne bliver taget så hun står skævt i billedet. Men køn det er hun bestemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er fordi jeg godt kan lide når billederne er skæve i det 😀 Sådan tager jeg næsten altid billeder… Og tak 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hun er så skide smuk, hun ligner dig helt vildt syntes jeg❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er virkelig køn!! <3 hvor gammel er hun?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hvad hedder hun på instagram?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagshygge