My favorite style: Crop tops & highwaisted pants

Lørdagshygge

Godaften honeys. Jeg har faktisk ikke rigtig lavet noget idag, udover at gøre mit køkken total rent imorges efter de der duer!!! (Læs mere om det i et af de forrige indlæg hvis I endnu ikke har hørt hvad der er sket). Ellers har jeg bare lagt på min sofa og slappet af, og fået sovet lidt… Nu har jeg så lige hentet min søster, da jeg skal passe hende her iaften. Vi har lige været henne og købe lidt chips og sodavand, og nu står vores aften så bare på hygge herhjemme.

English / Good evening honeys. I haven’t been doing much today besides laying on my couch, and sleep. Lol. I just picked up my sister, and then we went to buy some goodies. She is gonna sleep here tonight, so we are just gonna relax on my couch all night long. photo fine_zpsd91fac2b.jpg photo fineee_zpscf4885c9.jpg photo fine_zpsa6a73f01.jpgHav en rigtig god aften – vi blogges inden længe igen, så hold øje herinde!! Kiss kiss

English / Have a really good night – I’ll blog again later so keep an eye on my blog!! Kiss kiss

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite style: Crop tops & highwaisted pants