Right now - workout & party

Jeg er rasende

Godmorgen – selvom det hvertfald IKKE er en GOD morgen her!!!!!! Jeg har før skrevet om at der ude på min altan ved mit soveværelse er duer, og de gør at jeg ikke kan sove særlig meget, da de larmer stort set 24/7. Det er pisse træls, og jeg venter bare på at jeg kan få sat noget op derude, så de kan f**k af. Det er så hvad det er – ligenu ser jeg dem bare som mit personlige vækkeur eller noget, selvom jeg stadig hader dem. Nu kommer vi så til den del jeg er rasende over!! Jeg kom til at ødelægge mit vindue i køkkenet forleden (eller jeg troede den var ødelagt, den er lavet nu). Den kunne ikke lukkes ordenligt, da jeg på en eller anden måde havde fået den til at være løs i øverste venstre hjørne. Pga. det så kunne den ikke lukkes helt, men kun stå på klem. Jeg havde ikke regnet med at der kunne komme f*****g duer igennem den lille sprække, men de dyr er åbenbart bare en evig pestilens for mig, og de har snart overtaget min lejlighed og bor her mere end mig, for gæt hvad?! Der kom duer ind i mit køkken! Ikke bare 1, men 2!!! Jeg vågner imorges efter få timers søvn, for jeg var jo i byen igår. Jeg går så ud i min gang, sådan tømmermændsagtigt, kigger i mit køkken – hvor jeg til min skræk, ser 1 due på mit gulv. Jeg står så og kigger på den i et par sekunder, og den kigger på mig….. Jeg kigger så videre rundt, og ser 1 mere due!!!!!!!!!!!!! Jeg syntes de er så pisse klamme, og jeg kan ikke komme hen til vinduet pga. dem. Heldigivis er mine døre til alle andre rum lukket, men det er sku os mere end nok at de kan være i mit køkken, som burde være det mest rene sted – og så er der bare de mest klamme dyr ever derude. Jeg går ind i stuen, tager et tæppe over mig (prøvede at pakke mig ind så de ikke kunne røre mig) – og så ville jeg ellers prøve at gå hen og åbne vinduet så de kunne flyve ud. Men jeg var bange så jeg turde ikke. Istedet gik jeg ind i soveværelset, ringede til min papfar og måtte spørge om han ikke ville være sød og køre herind og få dem ud. Han kom så heldigvis efter lidt tid, og fik dem ud, OG fixede mit vindue. Nu har jeg så lige gjort TOTAL rent i mit køkken. ALT er vasket af med 30000 omgange ajax – både mine skabe, mine ting derude, mine borde, og mit gulv. Føjjjjjj hvor er jeg irriteret. Nedern start på dagen. Ivhhhh… photo foto1_zpsf5cbd6ed.jpgF*****G DUER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ 

7 kommentarer

 • Sarah Jepsen

  Hej Sandra
  F**k hvor irriterende, jeg kan lige forestille mig i den siuation, jeg ville blive rasende.
  Jeg kan mega godt lide din lejlighed, indretningen og alt det, vil du ikke lave en video af hele din lejlighed? For jeg syntes virkelig at på de billeder vi har set, der har du bare haft en mega pæn indretning og alt det. Jeg kunne også mega godt lide dit indretnings indlæg❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det var pisse irriterende, og de er os pisse irriterende at høre på, når de er på min altan.
   Tak skal du have – jeg har før lavet indlæg af min lejlighed, men jeg skal nok se om jeg kan lave igen snart 🙂

   Hav en god dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Jepsen

   Det må du meget gerne❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Aaaaaaaddddd for hulen da.
  Jeg havde også ringet efter backup – havde heller turde få dem ud selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det var så klamt som noget kan være!!!!! Hahah nej præcis, jeg skulle ikke i nærheden af dem 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Et godt råd på din altan enten tager du nogle pinde og sætter lange strimler af sølvpapir eller gamle cd’er hænger du op i snore, det skulle holde dem væk…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now - workout & party