Roses for me

Nelly – 15% rabat

Godmorgen kære læsere Jeg skrev jo igår at jeg blandt andet ville komme med en lækker rabatkode idag, så den syntes jeg lige at vi skal starte dagen med. Jeg har fået fat på en rabatkode på 15% inde hos Nelly, og den gælder på udvalgte mærker – NLY Trend, Notion 1.3, Jeane Blush, Estradeur, NLY Shoes og NLY Accessories. Rabatkoden gælder hvis I køber 3, eller flere ting fra de mærker, og derfor tænkte jeg at jeg lige ville lave et kæmpe outfit inspirations indlæg til Jer, så I kan få en masse inspiration til lækre outfits, og hvad I kunne købe. Rabatkoden gælder til og med idag. For at få de 15% rabat skal I indtaste koden ved kassen. Koden er – SANDRA15  photo hvid_zps81388904.jpgKøb de forskellige ting her: Kjole, Halskæde, Armbånd, Clutch, Sko.

White with a touch of neon: Hvid er IN til foråret og sommeren, og det er en farve man altid ser rigtig brun ud i. Jeg har valgt at tilsætte neongule sko, og en halskæde i samme farve, samt lidt guldsmykker, da neonfarver også får en til at se rigtig brun ud. Sættet her ville være perfekt til en aften i byen til foråret og sommeren. Jeg ville hvertfald med glæde gå med det! Jeg er helt vild med kjolen og skoene især. Kjolen sidder simpelthen så flot!  photo animal_zps3e7c8a2a.jpgKøb de forskellige ting her: Kjole, Øreringe, Clutch, Ring, Sko.

Animal print & bling: Den her kjole er super sød og kan bruges til både hverdag, hvis man skal ud og spise, eller til fest. Jeg har lige matchet den med lidt bling smykker og et par sorte heels med blind omkring anklen. Kjolen er god til dem der er lidt større, den sidder nemlig løst på maven og ved armene.  photo Desktop-001_zps5158b461.jpgKøb de forskellige ting her: Top, Ring, Sko, Jeans, Halskæde, Solbriller, Taske.

Casual but stylish: Det her sæt er smart til hverdag. Det afslappet med de hullede jeans og den løse top, men stadig super smart med leopard print skoene og solbrillerne, samt smykkerne. Jeg er helt vild med jeansene!

Happy shopping

Indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roses for me