Jealous much?

Konkurrence – Vind en Depeche clutch

Godaften babes. Jeg har lige været på et Bikini Bootcamp hold i fitness hvor der var en heeelt masse mave træning. Det var ret lækkert, jeg elsker jo at træne mave. Derefter tog Mette og jeg ud og løbe 5 km. så nu er vi helt worked outttt. Indlægget her handler dog ikke om træning, det handler om min nye clutch jeg lige har modtaget, som I også har chancen for at vinde!! Clutchen er fra mærket Depeche, og den er ud af rigtig lækker skind, med flotte detaljer. Perfekt til at pifte et outfit op!! Den er ret pricy, så den vil da være lækker at vinde – den koster 749 kr. Jeg har modtaget min i forbindelse med at jeg imorgen skal til Ringkøbing og holde 2 foredrag omkring Paradise Hotel, og derefter skal jeg hen i Helm i Ringkøbing som jo er en taskebutik (hvor clutchen er fra) og hjælpe med at finde en vinder af nogle konkurrencer de har kørende derhenne også med lækre præmier!! Jeg skal nok skrive mere i slutningen af indlægget omkring hvor i Ringkøbing I kan finde mig, og hvad tid osv. men først vil jeg lige vise nogle billeder af den smukke clutch, samt hvordan I deltager i konkurrencen. photo DSC05118-001_zpsa6701c40.jpg photo DSC05124-001_zpsae53d79c.jpg photo DSC05127-001_zps6c70fd71.jpgFor at deltage i konkurrencen om at vinde denne smarte clutch, så skal I gøre det på Helm Ringkøbings Facebook side. Derinde skal I svare på hvilket årstal jeg deltog i Paradise Hotel. I finder deres konkurrence lige HER.

Ellers så kommer jeg jo som sagt til Ringkøbing imorgen da de har “Hollywood – Open by Night”. Jeg skal som sagt holde 2 foredrag omkring Paradise hvor I kan komme og høre hvordan det er at være med i programmet, samt stille mig spørgsmål til det osv. Foredragene kommer til at foregå klokken 19.00 og 20.00 på Det Gamle Amt’s Rådhus på torvet. Derefter tager jeg hen i Helm omkring klokken 21.00 hvor de også har en helt masse konkurrencer kørende, hvor jeg så hjælper med at finde en vinder. Jeg glæder mig til at se Jer der kommer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jealous much?