20% rabat på udvalgte mærker

Lush bath

 photo afslapning_zps09796127.jpgEftersom jeg har et ret stort karbad her på hotellet, som faktisk mere er et spabad eftersom det kan lave bobler osv. så var jeg lige inde i en butik der hedder Lush og købe nogle forskellige produkter som man kan komme i vandet, så det får en anden farve og så der kommer flere bobler.  photo afslapning_zpsb19eb879.jpgJeg købte en kanin som skulle give vandet en masse bobler – den hedder “Bunny Bubble Bar”. Der er kokosolie (som jeg jo elsker!!) og shea butter i den så det gør ens hud dejlig blød. Ellers har den også en dejlig duft af vanilje. Jeg købte også et pink æg, som skulle farve vandet helt pink. Jeg er jo en girly girl og jeg eeeelsker pink, så det måtte altså prøves. Jeg havde håbet at den havde gjort boblerne pinke også, men det gjorde den desværre ikke. Vandet blev dog meget pink and I loved it! Ægget har en dejlig duft af slik, så der kan I vel selv regne ud at jeg absolut også elsker det.   photo afslapning_zpsae8826b7.jpg photo afslapning_zps3e14e847.jpgJeg har brugt en masse tid i badekaret på bare at slappe af. Min krop har været så smadret af at gå rundt så meget, og bære så mange poser fra shopping osv.. Lol. Jeg tror desværre ikke at Lush findes i Danmark, men hvis I nogensinde kommer forbi en når I er på ferie, så kan jeg klart anbefale at gå derind

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på udvalgte mærker