This or that?

Caesar salad & strawberry margarita

 photo DSC03535-001_zps84451971.jpgNår jeg er her i USA og går ud og får drinks, så drikker jeg altid strawberry margaritas – jeg elsker dem!! Sidste gang jeg var herovre fik jeg også en caesar salad for første gang, og siden da har jeg også elsket dem. Derfor var jeg selvfølgelig også nødt til at have det igår, eftersom det er over 2 år siden at jeg har været her sidst. Jeg er lige vågnet nu her, og er lige ved at spise morgenmad. Klokken er kun ved at være halv 8 her, men jeg har et eller andet med at vågne tidligt ligemeget hvor i verden jeg er. Også selvom jeg gik halvsent i seng igår. Jeg havde sådan en sjov aften igår! Jeg sad og snakkede med en veninde og en ven herfra omkring alt muligt – men også lidt om at jeg gerne vil flytte herover, og hvordan jeg skal komme til at bo her osv. Når jeg sidder og snakker med dem om sådan noget, så bliver jeg helt glad fordi jeg vil virkelig gerne bo herovre – det har været en af mine største drømme lige siden jeg kunne engelsk. Jeg er sikker på at det nok skal komme til at ske someday, one day. Gerne sooner than later. Flere har spurgt ind til min nye kjole, så den kommer der et indlæg med nu her om lidt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This or that?