Ny blog

Pink & sprinkles

 photo DSC02542-001_zps1736120e.jpgJeg elsker jo virkelig neglelak, og jeg kan slet ikke klare når jeg ikke har neglelak på. Det er simpelthen noget af det værste. Derfor ordner jeg også mine negle ret ofte, så de kan holde sig pæne og præsentable. Jeg har altid syntes at ens hænder og negle siger meget om en, derfor har jeg bare et eller andet med at de skal være flotte 24/7. Jeg fik lige lyst til at lakere dem i en ny farve her forleden, og det skulle så blive en skrigende pink, med en glimmerlak over. Farven er iøjefaldende og pifter lige alt op. Jeg elsker virkelig pink!
 photo DSC02526-001_zpsb5c77022.jpgJeg har startet med at tage 2 lag af den pinke på, og derefter tog jeg 1 lag af den gennemsigtige glimmerlak på. Den pinke hedder #23 Pink hop og den gennemsigtige hedder #35 Pride of pink sprinkles. Begge neglelakker er fra www.appeal4.dk

<3

27 kommentarer

 • Louise

  Hej Sandra!
  Kan man ikke godt ødelægge ens negle ved at have neglelak på hele tiden, jeg har ofte neglelak på – men her for nylig fik jeg at vide at det kan ødelægge neglene, så stoppede lidt med at have det på hele tiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hej Louise.

   Altså mine er ikke blevet ødelagt. Jeg syntes derimod at det gør mine stærkere da de ligesom har nogle “ekstra” lag når jeg har neglelak på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette bæk

  Hej Sandra.
  Jeg er selv rigtig besat af at have pæne negle, har haft gele negle i rigtig mange år, men er nu blevet træt af det, derfor er jeg gået over til neglelak. Jeg syntes desværre bare ofte de krakelere og bliver grimme efter blot en enkelt eller to dage – har du nogle tricks til at de kan holde længere? Eller kender du et godt mærke der ikke krakelere så hurtigt? 🙂
  Mvh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hej Jeanette 🙂

   Hmm altså jeg ved faktisk ikke hvad jeg gør ved mine negle, for jeg syntes at ligemeget hvilket neglelak jeg bruger så holder det ret godt.. Mine favorit mærker er blandt andet Appeal4, Rimmel, Nilens Jord og Gosh. Jeg syntes at alle de mærker holder ret godt 🙂 Derudover tager jeg altså mindst 2 lag på, også smører jeg også mine hænder ind i creme flere gange om dagen 🙂

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hej Sandra.
  Jeg elsker også neglelak og har min egen blog kun om neglelak og forskellige designs. Jeg elsker at finde nye ideer ved at følge dig og andres blogge, men syntes det er rigtig synd man ikke så godt kan se dine negle. Ville være super fedt hvis du kunne få taget nogen flotte billeder, hvor man virkelig kan se farven og glimmeret i neglelakkerne..

  mvh Ina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg skal nok se om jeg kan få taget nogle billeder helt tæt på næste gang, det er bare lidt svært når jeg selv skal holde et kæmpe kamera og gøre det hehe så må lige vente til jeg har en veninde på besøg der gider at hjælpe 😀

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sandra
  Hvor køber du dine appeal4 neglelakker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du kan se alle deres forhandlere inde på deres side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sandra. jeg vil lige spørge om det er dine egne negle, og hvis det er hvordan du holder dem i stand. Hvor køber du dine bedste mærker i neglelak? og hvad er dine bedste mæker?
  Hilsen din aller stærste fan camilla! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er mine egne negle, og jeg gør egentlig ikke noget specielt for at holde dem i stand. Jeg bruger neglelak hele tiden – og der bruger jeg forskellige mærker, men mest Rimmel, Appeal4, Nilens Jord eller Gosh 🙂

   Åh tak <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det var så lidt, hvad koster Appeal4?
   Kærlig Hilsen din største fan! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det kan du se hos deres forhandlere <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej sandra. Du må undskylde at jeg skriver lidt meget!. Jeg er jo din største fan og derfor har jeg lige bestilt den pinke neglelak af appeal4 fordi at du har den 🙂
  hilsen din aller aller største fan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Håber du kan lide den 😀 Og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det var så lidt og undskyld hvis jeg skriver lidt meget! 🙂
   <3 Kh Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sandra. Hvor mange gange om ugen tager du neglelak på?
  Knus Camilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej sandra. Hvis du filer dine negle hvordan gør du det så. Når du lægger neglelak hvor mange lag tager du så på?

  Knus din aller aller største fan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sandra. Håber du har haft en rigtig god tur. Men jeg ville lige høre din mening om du synes at man skal have lange eller lidt lange negle for at man kan gå op i neglelak og negle?

  knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak, det har jeg 🙂
   Man kan sagtens gå op i negle hvis man har korte negle.. Man bestemmer selv længden jo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Okay, men synes du det ser grimt ud at have lidt korte negle? og hvad gør du hvis din ene negl er flækket?

   knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Nej…. Så filer jeg den og lader den vokse ud hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej sandra. Hvad gør du hvis du har knækket eller flækket en negel?

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny blog