Ny blog

Ny blog

 photo DSC02553-013_zps33cec636.jpg

Hej honeys <3 Jeg skal begynde at blogge her hos Bloggers Delight, og har derfor fået flyttet min blog herover – eller, det var meningen at den skulle beholde samme navn og have alle de gamle indlæg herover også, men det kunne ikke lade sig gøre med navnet, så derfor tænkte jeg at jeg starter på en frisk. Derfor har jeg valgt ikke at tage nogle af de gamle indlæg med, og den beslutning er jeg ret glad for, for jeg havde virkelig mange, og nogen af dem var jo helt tilbage fra 2011 og ret ligegyldige egentlig. Så her er min nye blog, som også lidt er en ny start hvis man kan sige det. Bloggen hedder nu KASSANDRAGOLDOFFICIAL som I kan se, og det har jeg valgt fordi at det hedder min Instagram også – så derved ville folk stadig kunne finde rundt i det hele forhåbentlig. Udover at min blog er blevet rykket et nyt sted hen og har fået nyt navn, så vil jeg også begynde på at lave mange flere personlige indlæg omkring mig og min hverdag – for dem efterspørger I nemlig rigtig tit, så nu skal jeg gøre mit bedste for at opfylde Jeres ønsker. Jeg håber at I vil læse med herinde på min ny blog også, det betyder alt for mig. Velkommen til <3

17 kommentarer

 • Stort tillykke med det herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Juul Nielsen

  Jeg vil genre har noget af dit tøj det er så pæn jeg elsker dig. Så jeg håber du vil skive til mig på facebook

  Hilsen
  Sara Juul Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Mange tak skal du have 🙂 Du kan bare skrive til mig på min facebookside.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Sandra
  Jeg syntes det er en god ide, det med at starte på en frisk! Det ville også være fedt hvis du kunne lave flere personlige indlæg, da det er en rigtig god motivation ihvertfald for mig 🙂 knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg syntes også selv det er en rigtig god ide, så dejligt at høre at flere er med på den ide 🙂 Jeg skal nok begynde at lave rigtig mange flere personlige indlæg <3 Knus herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg elsker dit nye design, jeg glæder mig til at der kommer nye indlæg. Glæder mig til det næste motivationel monday!:) Elsker din blog
  Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hvor fedt at du kan lide det 🙂 Det er min ven Daniel der har bloggen http://danielishoj.dk/ som der har lavet det 🙂
   Ja hehe det er snart mandag jo, så der er ikke så længe til! Dejligt at du kan lide de indlæg 🙂

   Tak skal du have <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Dejligt med en ny blog. Glæder mig til at læse flere personlige indlæg og om din hverdag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er jeg glad for at høre!! 🙂 Tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har længe tænkt på, hvad laver du til dagligt? Går du i skole? Hvordan tjener du dine penge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Til dagligt bruger jeg tid på min blog og træner. Jeg går ikke i skole ligenu, men skal måske begynde igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan se der er en der vist spørg om køb af noget af det tøj?:-) Sælger du noget?<3 Hvis ja vil du så ikke pliz lave et blog indlæg om det? Det kunne være mega fedt!;-O Især noget du har haft på i paradise<3

  Knus Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har en del jeg sælger ja 🙂 Det hele ligger dog stadig inde på den gamle blog under for sale nederst derinde i kategorier.. Men skal nok få lagt noget af det op herinde på et tidspunkt os 🙂

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej smukke Sandra! <3
  Jeg glæder mig til at se din 'nye' blog når den kommer op at køre! Stort kram knus Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hej med dig <3 Den er oppe at køre nu jo 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny blog