Pink & sprinkles

Grey maxi dress

 photo DSC02561-0012_zps8f68783c.jpgHej igen cuties <3 Jeg ville lige vise Jer min nye smukke grå kjole jeg modtog forleden dag. Jeg elsker virkelig maxi kjoler. Jeg syntes de er så flotte, feminine og stilede. Jeg er helt forelsket i den her fordi den er enkel, og derved kan den bruges til hvad som helst. Derudover så elsker jeg også at den går om bag nakken og falder rigtig flot. Den er lige min stil. Jeg kan lige forestille mig den til sommer – den vil være så fin til enten stranden, eller en sommerfest. Åh I can’t wait!  photo DSC02551-0012_zps8e24e5b6.jpgKjolen koster 319 kr. så den er faktisk ret billig. Den er fra en webshop som støtter WSPA og shoppen hedder www.sell4goodcause.dk. Kjolen kan købes lige HER.

<3

6 kommentarer

 • Laura

  Elsker den der kjole. Som du siger. Enkel, og kan jo bruges til alt. Du har en fed stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej igen Sandra <3 kan man få kjolen i andre farver?
  knus største fan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvordan er de i længden. Er selv 175 cm høj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg er 175 cm og den går til mine ankler cirka 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink & sprinkles